آمارها حاکی از آن است که بیش از ۴۹ میلیون نفر مشغول سهام عدالت هستند، اما میزان سهمی که این مشمولان دارند با یکدیگر برابر نیست؛ به طوری که دارایی برخی از سهامداران بیش از یک میلیون تومان و دارایی برخی دیگر کمتر از ۴۹۲ هزار تومان است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران اعلام کرد که در دو ماهه نخست امسال به جز دارندگان سهام عدالت، بیش از یک میلیون و چهارصد هزار نفر جدید کد بورسی دریافت کردهاند.
سخنگوی ستاد آزاد سازی سهام عدالت با اشاره به اینکه،حداقل دریافتی مشمولان از فروش ۳۰ درصد سهام ۲.۵ تا ۵ میلیون تومان است، گفت: ما به التفاوت به زودی از سوی بانکها به حساب افراد واریز میشود.
به دنبال طرح برخی ابهامات و پیام های دریافتی مشتریان در رسانه ها و سامانه های ارتباطی بانک ملت، این بانک توضیحاتی را به منظور شفاف سازی و آگاهی متقاضیان فروش سهام عدالت ارایه کرد.
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت گفت: تاکنون از مجموع ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر که سهام عدالت خود را آزادسازی کرده اند فقط ۳۶۷ هزار نفر برای فروش ۳۰ درصد از سهام خود به بانکها مراجعه کردهاند.
نایب رییس کمیسیون پول و سرمایه اتاق بازرگانی اظهار داشت: این اقدام نظام بانکی در شرایط حاضر از یک سو جهت حفظ سهام عدالت توسط سهامداران سهام عدالت و از سوی دیگر تامین مالی آنها جهت عبور از شرایط کرونایی است.
روز گذشته دو میلیون سهم شرکت پتروشیمی مارون موضوع سبد سهام عدالت از طریق عرضه بلوکی در بازار فرابورس در معرض فروش گذاشته شد که این سهم با ۳۳ درصد بالاتر از قیمت نماد عادی به فروش رسید.
مشمولان سهام عدالت که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کردهاند، میتوانند از سه طریق فروش از طریق بانک، مراجعه حضوری به کارگزاری و یا مراجعه غیرحضوری به کارگزاری نسبت به فروش ۳۰ درصد سهام خود اقدام کنند.
سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت گفت: تا زمانی که گواهی حصر وراثت صادر نشده عملا هیچ امکانی برای واگذاری سهام عدالت متوفی به سایر اعضای خانواده وجود ندارد.
رییس جمهور بیان داشت: در واگذاری اختیار سهام عدالت به مالکان آن به صراحت به مردم اعلام کردهایم که دولت از این به بعد صاحب اختیار ثروت و سهام آنان نیست.